logo

Plaça Dr. Saló, 10b

08600 Berga

logo

Proves de nivell

Antoni Comellas i Cluet (Berga, 1832-1884)

Filòsof. És considerat un dels percussors del moviment neo-escolàstic.
2016-03-14T15:19:08+01:00
Filòsof. És considerat un dels percussors del moviment neo-escolàstic.

Fem classes d’idiomes per a adults i per a nens

Ens trobaràs a la Pl. Doctor Saló 10b, al centre de Berga (BCN).
2016-03-14T15:19:18+01:00
Ens trobaràs a la Pl. Doctor Saló 10b, al centre de Berga (BCN).

FES LA PROVA DE NIVELL GRATUÏTA

Estudies anglès, francès, alemany? Fes la prova de nivell i sabràs si estàs avançant!
Ets estranger i estàs aprenent català o castellà? Aquí pots posar a prova el teu coneixement de català i / o castellà!

SEGUIM EL TEU PROGRÉS

A l'Acadèmia Comellas Cluet, portem més de 60 anys ensenyant idiomes. Sabem que és molt important fer un seguiment del progrés que fan els nostres estudiants.

FORMEM GRUPS AMB EL MATEIX NIVELL

La prova de nivell t'ajudarà a conèixer el teu nivell i així saber quin curs t'aniria millor. Potser fa anys et trobaves en el nivell bàsic però des de llavors has estudiat pel teu compte, has viatjat, has mirat pel·lícules en la versió original i ara ja domines més! No volem que comencis un curs bàsic i t'avorreixis perquè el nivell és massa baix o un curs avançat i no t'assabentis de res! Així que, fes la prova i esbrina el teu nivell!

La prova que tens davant té 20 preguntes. Prem el botó i contesta-les! Al final del test, veuràs el resultat i ens pots contactar si vols fer una petita prova oral de 5 minuts amb algun dels nostres professors, sense cap compromís!

CERTIFICACIONS RECONEGUDES DE CONEIXEMENTS D'IDIOMES
D'ACORD AMB EL MARC EUROPEU COMÚ DE REFERÈNCIA PER A LES LLENGÜES

El Marc europeu comú de referència per a les llengües és una guia per a l'ensenyament i aprenentatge de les llengües a la Unió Europea. Inclou una escala per comparar el nivell de competència entre diferents idiomes, assegurant l'equivalència entre els diferents títols oficials impartits per universitats i acadèmies i afavorint la mobilitat dels ciutadans mitjançant un portafoli lingüístic que resumeix el domini de cada idoma. El Consell d'Europa recomana des del 2001 el seu ús als països membres.

A1 A2 B1 B2 C1 C2
ALEMANY Start Deutsch 1 Start Deutsch 2 Zertifikat Deutsch (ZD) Zertifikat Deutsch B2 Zentrale Mittelstufen Prüfung (ZMP) Zentrale Oberstufen Prüfung (ZOP); Kleines Deutsches Sprachdiplom (KDS)
ANGLÈS ESOL 1-2 Key English Test (KET); Young Learners; BULATS 1; ESOL 3-4 Preliminary English Test (PET); BEC 1; BULATS 2; ESOL 5-6 First Certificate in English (FCE); BEC 2; BULATS 3; ESOL 7-9 Certificate in Advanced English (CAE); BEC 3; BULATS 3; ESOL 10-11 Certificate of Proficiency in English (CPE); BULATS 5; ESOL 12
CASTELLÀ Diploma de Español (Nivell Inicial) Diploma de Español (Nivell Intermedi) Diploma de Español (Nivell Superior)
CATALÀ Certificat de nivell bàsic de català (A bàsic); Certificat de coneixements orals de valencià; Certificat de coneixements generals de català nivell A2 Certificat de nivell elemental de català (A elemental); Grau elemental de coneixements generals de valencià; Certificat de coneixements generals de català nivell B1 Certificat de nivell intermedi de català (B); Certificat de coneixements generals de català nivell B2; Certificat de nivell de suficiència de català (C); Grau mitjà de coneixements generals de valencià; Certificat de coneixements generals de català nivell C1 Certificat de nivell superior de català (D); Grau superior de coneixements generals de valencià; Certificat de coneixements generals de català nivell C2
FRANCÈS Diplôme d’Etudes en Langue Française (DELF A1) Diplôme d’Etudes en Langue Française (DELF A2) Langue Française (DELF A2) Diplôme d’Etudes en Langue Française (DELF B1) Diplôme d’Etudes en Langue Française (DELF B2) Diplôme Approfondi de Langue Française (DALF C1) Diplôme Approfondi de Langue Française (DALF C2)